سه شنبه 10 آبان 1385برچسب:, :: 15:43 ::  نويسنده : amin

با سلام

همین اول بگم که باید تا باز شدن تصاویر صبور باشید

برای نصب ویندوز سون دیویدی نصب ویندوز را در دیویدی رم گذاشته و سیستمتونه ریستار کنید با بالا اومدن سیستم دکمه دلیت رو بگیرید به مدت چند ثانیه صبر کنید تا اینکه  یک تصویر آبی میاد شما لازم است کلمه F10 را فشار دهید سپس  Yبعدش کلید ورود یا همون enter را بفشارید سیستم دوباره ریستات میشود  به محض   مشاهده یه perss any keyیک دکمه را به دلخواه فشار دهید مثلا H سیستم اطلاعات ویندوز را ذخیره میکند شما کافیست منتظر بمانید تا وقتی که این تصویر را مشاهده کردید روي دکمه Next کليک کنيد.
[تصویر: 08a.gif]
روي دکمه Install now کليک کنيد.
[تصویر: 08b.gif]
در اين قسمت بايد نسخه‌اي از سيستم عامل Windows 7 که مي خواهيم نصب کنيم را انتخاب نمائيد. نسخه Ultimate شامل تمامي ويژگيهاي موجود در ويندوز است. در اين نرم افزار آموزشي اين نسخه را مي‌خواهيم نصب کنيم. نسخه Ultimate براساس دو معماري x86 (32 بيتي) و x64 (64بيتي) قابل نصب است. عبارت 32 بيتي و 64 بيتي اشاره به معماري پردازشگر (CPU) کامپيوتر شما دارد. مزيت نسخه 64 بيتي در سرعت بيشتر آن و توانايي استفاده از حافظه بيشتر است. در نسخه 32 بيتي فقط دو گيگ از حافظه نصب شده در کامپيوتر شما قابل دسترس خواهد بود. در اين نرم‌افزار آموزشي نسخه 64 بيتي را مي‌خواهيم نصب کنيم.
روي گزينه Windows 7 Ultimate X64 کليک کنيد.
روي دکمه Next کليک کنيد.

[تصویر: 09a.gif]
در اين قسمت قوانين نحوه استفاده از Windows 7 نوشته شده است.
روي گزينهI accept the license terms که نشان دهنده خواندن و قبول داشتن اين قوانين است کليک کنيد.
روي دکمه Next کليک کنيد.

[تصویر: 09b.gif]

تعیین روش نصب Windows 7
اکنون بايد نوع روش نصب را تعيين کنيد. در صورتيکه مي خواهيد نسخه قبلي ويندوز که در کامپيوتر شما نصب شده است به Windows 7 ارتقاء پيدا کند گزينه اول را انتخاب نمائيد. اين گزينه فقط زماني در دسترس هست که يک نسخه از ويندوز در کامپيوتر شما نصب شده باشد.
با انتخاب گزينه دوم يک نسخه جديد از ويندوز بر روي کامپيوتر شما نصب مي‌شود.
توجه : در صورتيکه مي‌خواهيد دو نسخه از ويندوز مثلاً Vista و 7 را در کنار يکديگر داشته باشيد بايد اين گزينه را انتخاب کنيد.
در هر دو حالت فوق هيچ فايلي از روي کامپيوتر شما پاک نمي‌شود ولي پيشنهاد مي‌شود که از فايلهاي خود پشتيبان تهيه کنيد.
روي گزينه Custom (advanced) کليک کنيد.
[تصویر: 10a.gif]


تعیین پارتیشن( شما 3 درایو بشتر نمیتوانید بسازید پس ظرفیت دریوهاتونو بالا ببرید مثلا درایو اول 865482درایو دوم 954685و هرچی موند به غیر از اون مقدار فضای خالی را در درایو سه بگذارید )اکنون بايد پارتيشني از هارد ديسک که در آن ويندوز نصب مي‌شود را انتخاب کنيد. در اين مثال يک پارتيشن فقط وجود دارد. در صورتيکه چندين پارتيشن داشته باشيد مي‌توانيد پارتيشن مورد نظر خود را انتخاب کنيد.
توجه : در صورتيکه مي‌خواهيد دو نسخه از ويندوز مثلاً Vista و 7 را در کنار يکديگر داشته باشيد بايد پارتيشني را انتخاب کنيد که در آن ويندوز نصب نشده باشد. در صورتيکه پارتيشني را انتخاب کنيد که در آن ويندوز نصب شده باشد تمامي فايلهاي مربوط به نسخه قبلي ويندوز در شاخه windows.old ذخيره شده و نسخه جديد نصب مي‌شود و ديگر در زمان روشن کردن کامپيوتر امکان انتخاب نسخه قبلي ويندوز را نخواهيد داشت ( درایو خالی برای نصب ویندوز جدید بهتره) .
روي گزينه Drive options(advanced) کليک کنيد.
[تصویر: 10b.gif]
در اين قسمت يک سري گزينه جهت ايجاد، حذف، ادغام و فرمت کردن پارتيشن ها نمايش داده شده است با زدن گزینه درایور اپتیونس ادونسید . در صورتيکه بخواهيد اطلاعات يک پارتيشن را پاک کنيد ابتدا بر روي پارتيشن مورد نظر از ليست بالا کليک کرده و سپس روي گزينه Format کليک کنيد. توجه کنيد که با فرمت کردن يک پارتيشن تمامي اطلاعات موجود در آن پاک شده و ديگر قابل دسترس نيست. با کليک بر روي گزينه Delete پارتيشن انتخاب شده حذف
مي شود و با کليک بر روي دکمه New يک پارتيشن جديد مي توانيد ايجاد کنيد. توجه کنيد که در صورتيکه يک پارتيشني را حذف کنيد تمامي اطلاعات موجود بر روي آن پاک مي شود!
در صورتيکه با مفاهيم فرمت و پارتيشن که در بخشهاي بعدي اين نرم افزار آموزشي تدريس خواهد شد آشنا نيستيد بهتر است که با اين گزينه ها کار نکنيد.
روي دکمه Next کليک کنيد.
[تصویر: 11a.gif]
اکنون بايد منتظر بمانيد تا فايلهاي نصب کپي شده و نصب شوند. اين زمان بين 10 تا 15 دقيقه خواهد بود. پس از کپي و نصب صفحه زير را مشاهده مي کنيد در اين مرحله تمامي فايلها کپي شده و سيستم عامل Windows 7 مي‌خواهد کامپيوتر را Restart کند.
[تصویر: 11b.gif]
به دليل اينکه هنوز DVD نصب Windows 7 داخل DVD Drive مي‌باشد پيغام روبرو ظاهر شده است. توجه کنيد که در اين قسمت نبايد هيچ دکمه‌اي را فشار دهيد در صورتيکه کليدي از صفحه کليد را فشار دهيد برنامه نصب از ابتدا اجرا مي‌شود. بعد از مدت زماني اين پيغام رد مي‌شود.
در ادامه برنامه نصب به طور خودکار روند نصب را تکميل مي کند. بعد از مدتي برنامه نصب دوباره کامپيوتر شما را restart مي‌کند.
[تصویر: 12a.gif]
تعیین کد کاربری
در اين قسمت شما بايد يک کد کاربري براي ورود به ويندوز تعيين کنيد.
براي مثال عبارت eniac را تايپ کنيد.
 من که اسم خودمو نوشتم شما هم میتوانید یک اسم دلخواه بگذارید

روي دکمه Next کليک کنيد.
[تصویر: 12b.gif]
در صورتيکه سيستم عامل Windows 7 را از شرکت مايکروسافت خريداري کرده باشيد يک شماره سريال نيز به شما داده مي‌شود آن شماره سريال را بايد در اين قسمت وارد نمائيد. در غير اين صورت شما فقط 30 روز مي‌توانيد از اين نرم افزار استفاده کنيد.
در صورتيکه از نسخه اصلي استفاده نمي‌کنيد روشهاي مختلفي براي کرک ويندوز وجود دارد که با توجه به DVD خريداري شده بايد اقدام نمائيد.
روي دکمه Next کليک کنيد.
[تصویر: 13b.gif]
در اين قسمت سه گزينه ظاهر شده است. با انتخاب گزينه اول که توسط شرکت مايکروسافت پيشنهاد شده است Updateهاي جديد ويندوز بر روي کامپيوتر شما نصب مي‌شود با انتخاب گزينه دوم فقط Updateهاي مهم بر روي کامپيوتر شما نصب مي‌شود. در هر دو حالت فوق اطلاعاتي از کامپيوتر شما براي شرکت مايکروسافت ارسال مي‌شود تا در توليد بهتر ويندوز و مشکلات پيش آمده با مايکروسافت همکاري کنيد.
با انتخاب گزينه آخر updateها نصب نمي‌شوند. منظور از Update فايلهايي است که از سايت مايکروسافت دانلود مي‌شوند تا ويندوز شما بهتر و با امنيت بيشتر کار کند. (آسک می لاتر را بزنید)بعدا هم میشه اپدیت کرد .
بر روي گزينه اول کليک کنيد.
[تصویر: 14a.gif]
تنظیم زمان
در اين مرحله از نصب منطقه‌اي که در آن قرار داريد را مي توانيد انتخاب کنيد تا ساعت شما براساس آن شهر تنظيم شود. (از کنترل پنلم تنظیم میشوند )
روي ليست باز شونده Time zone کليک کنيد.
روي گزينه Tehran کليک کنيد.

در پايين اين پنجره مي‌توانيد تاريخ و ساعت را تنظيم کنيد.
روي دکمه Next کليک کنيد.
[تصویر: 14b.gif]
در اين قسمت سه گزينه مربوط به شبکه‌اي که هم اکنون به آن متصل هستيد، موجود است. با اين تنظيمات اطلاعات موجود در کامپيوتر شما با سطوح مختلف امنيتي تنظيم مي‌شود. اين سه گزينه از بالا به پايين شبکه موجود در خانه، محل کار و اماکن عمومي مي‌باشد.
روي گزينه Work network کليک کنيد.
[تصویر: 15a.gif]


نصب Driver سخت افزار
سپس برنامه نصب ادامه پيدا مي کند و تا دقايقي بعد Windows 7 نصب مي‌شود.
اکنون windows 7 نصب شده و آماده استفاده است. ممکن است که در اين زمان بعضي از سخت افزارهاي نصب شده بر روي کامپيوتر شما توسط ويندوز شناسايي نشده باشند و ارتباط درستي بين سيستم عامل و سخت افزار ايجاد نشود. در اين زمان بايد نرم افزار رابط بين سيستم عامل و سخت افزار (Driver سخت افزار) نصب شود. در Windows 7 نرم افزار درايور اکثر قطعات موجود است در صورتيکه موجود نبود بايد از سي دي سخت افزار خريداري شده استفاده کنيد يا به سيستم عامل ويندوز بگوييد که خودش با دسترسي به اينترنت درايور مورد نظر را دانلود کند.
براي مشاهده ليست سخت افزارهاي اين کامپيوتر روي دکمه Start کليک کنيد.
[تصویر: 15b.gif]
روي گزينه Computer راست کليک کنيد.
روي گزينه Properties کليک کنيد.

[تصویر: 16a.gif]
روي گزينه Device manager کليک کنيد.
[تصویر: 16b.gif]
روي فلش کنار گزينه Display adapters کليک کنيد.
مشاهده مي‌کنيد که کارت گرافيک اين کامپيوتر شناسايي نشده و به عنوان يک Standard VGA Graphics Adapter شناخته شده است. براي نصب درايور کارت گرافيکي مي توانيد سي دي نصب کارت گرافيک را وارد سي دي درايو خود کنيد و عمل نصب را انجام دهيد.
در صورتيکه کارت گرافيک شما قديمي است و درايور مربوط به ويندوز هفت در آن وجود ندارد يا دسترسي به سي دي درايوي نداريد مي‌توانيد از اينترنت درايور را دانلود کنيد.
براي اين کار روي گزينه مشخص شده راست کليک کنيد.
روي گزينه Update Driver Software کليک کنيد.

[تصویر: 17a.gif]
دو گزينه اکنون قابل انتخاب است. با انتخاب گزينه اول درايور از اينترنت دانلود مي‌گردد و با انتخاب گزينه دوم درايور از هارد ديسک يا CD-Drive خوانده مي‌شود.
روي گزينه اول کليک کنيد.
[تصویر: 17b.gif]
اکنون بعد از مدت زماني درايور شناسايي و دانلود مي‌گردد.
روي دکمه Close کليک کنيد.
[تصویر: 18a.gif]
حال بايد کامپيوتر Restart شود روي دکمه Yes کليک کنيد.
[تصویر: 18b.gif]
کامپيوتر Restart شده ودوباره در پنجره Device Manager قرار داريم. مشاهده مي‌کنيد که کارت گرافيکي نصب شده است. در صورتيکه کارت گرافيکي نصب نشده بايد وارد وب سايت سازنده قطعه سخت افزاري شده و درايور مربوط به آن را دانلود کنيد.
در قسمت Other devices گزينه Multimedia Audio Controller موجود است. اين گزينه نشانه اين است که کارت صدا به درستي نصب نشده است. براي بررسي و نصب قطعاتي که در اين ليست ممکن است موجود باشد
بر روي گزينه eniac-pc راست کليک کنيد.
روي گزينه Scan for hardware changes کليک کنيد.

[تصویر: 19a.gif]
سپس ويندوز جستجو براي درايور مربوط به کارت صدا را انجام مي دهد. به اين ترتيب درايور کارت صدا نصب شده و آماده استفاده است.
روي دکمه Close کليک کنيد.
[تصویر: 19b.gif]

 با تشکر



جمعه 25 شهريور 1385برچسب:, :: 21:2 ::  نويسنده : amin

 

 شما برای نصب ویندوز xp لازمه که سیدیcd ویندوز xp رو تهیه کنید توجه داشته باشید که در موقه خرید سیدی شماره سریال و بوت ابیلیب boot رو حتما داشته باشه پس از تهیه سیدی اگه اورجینال باشه رو کارتون اون سریال هست ولی اگه رایتی بود بذارید رو سیستموتون از داخل my computer قسمت سیدی رم رو با زدن راست کلیک و باز شدن منو قسمت اوپن را کلیک کنید وقتی پوشه های ویندوز باز شدن باید سریال نامبر یا سیدی کی که داخلش سریال نوشته شده رو پیدا کنید و رو یه کاغذ بنویسید تا موقه نصب که سریال رو میخواد به مشکل بر نخورید   . خوب وقتی این کار رو انجام دادید و سریال رو نوشتید تمام پوشه ها رو ببندید و فقط دکستاپ باشه در این موقه سیستم خود را ریستارت restart کنید  بدون اینکه سیدی ویندوز را از سیدی رم برداشته باشید  و صبر کنید سیستم خاموش و روشن بشه شما دیدید که هر موقه سیستمتون رو روشن میکنید یه سری نوشته اولش میاد وقتی همون نوشته  ها بعد از ریستارت  بالا اومدن ویندوز اومدن دستتونه رو کلید دلیت delete بگیرید و رها نکید بعد از چند ثانیه که نگه داشتید یه صفحه  آبی باز میشه وقتی باز شد { اصلا نترسید چون خیلیا همینجاست که فکر میکنن سیستمشونه ریخت بهم و کامپیوتر رو خاموش میکنن درصورتی این اولین مرحله نصبه  وقتی صفحه آبی بالا اومد با دکمهایه بالا پایین و چپ راست پشت کلید enter که من بهشون میگم کلید جهت دار تا راحت باشم "دقت کنید؟ برای پاریتشن بندی هم باید از همین کلیدا استفاده بشه  }" با کلیدایه جهت دار بیارید از بالا رو دومین گزینه از سمت چپ نه سمت راست وقتی آوردید که اسمش هست  bootروش انتر "ورود "enter { دقت کنید این کار خیلی مهم نیست و ربطی به نصب ویندوز نداره فقط میخواهیم مطمئن بشیم دومین گزینه بعد از enter سیدی رم cd ram باشه  "خوب وقتی مطمئن شدید که *دومین گزینه بعداز enter  که اولیه سیدی رمهcd ram کلید Esc رو از صفحه کلید پیدا کنید و روش بزنید تا از این مرحله خارج شوید  و وقتی که خارج شدید دوباره همون صفحه ابی اولیه که بار اول اومد همون میاد ! در اینجا دو کار میتونید کنید کلید اف 10 "F10  رو از صفحه کلید بزنید بعد یه گزینه میاد که نوشته Nذخیره نشود و خارج شود Y ذخیره شود و خارج شود خوب شما میگید کدوم بهتره من که میگم Y عالیه از صفحه کلید Y رو بزنید و کلید enter رو فشار بدید راه دوم اینه که تو همون صفحه آبی گزینه save and quite رو پیدا کنید و روش کلیک کنید  که دوباره با جمله بالا روبرو میشید یعنی { N ذخیره نشود و خارج شود Y ذخیره شود و خارج شود }که بازهم باید yرو بزنید و enter کنید. در اینجا سیستم شما  بطور خودکار ریستار میشه دوباره اون نوشته ها میان دیگه لازم نیست کلید دلیت رو بگیرید چند لحظه صبر کنید وقتی زیر نوشته ها نوشته شد perss any key فورا یک کلمه رو به دلخواه فشار دهید مثلا H یا G یا هر کلمه ایی دوست دارید . در این  لحظه بطور اتوماتیک سیستم شما یک سری فایل رو ذخیره میکنه و شما لازم نیست کاری انجام بدید تا اینکه  یه سری نوشته میاد که نوشته به نصب ویندوز خوش امدید اگر میخواهید نصب کنید enter   رو بزنید اگر نمیخواهید Esc رو بزنید اگر میخواهید ریکاوری کنید R را بزنید ریکاوری یعنی فایلهایی که در گذشته در سیستم شما وجود داشته که قسمتی از ان حذف شده قابل بازگردانی است که تصویرش اینطوریه 

 

 

                                                            
                                                                   

 

 

    

 

 

   

 

 

   

   

 

 

 

    

 

 

   

 

 

 

 

 

     

 

 

   

 

 

    

 

 

     

 

 

     

 

 

  
 

 

 

   

 

 

     

 

 

     

 

 

     

 

 

     

 

 

    

 

 

     

 

 

     

    

 

 

 

     

 

 

  

 

 

    
 

 

 

    

 

 

    

     

 

      

 

 

 

 

 

 

  ازینکه بحرفام گوش دادید و به من اعتماد کردید مچکرم امیدوارم از این ویندوز لذت کافی رو ببرید حالا کلید نکس رو    بزنید صفحه ویندوز شما باز میشه باز که شد هنوز ویندوز ناقصه نگید نگفتم " شما ابتدا باید بدون اینکه سیدی ویندوز رو از سیدی رم بردارید   وارد مای کامپیوتر بشیدو روی درایو هایی که تازه ساختید کلیک کنید یه پیغام که درایو شما فرمت نشده است   میخواهید فرمت کویک کنید شما اوکی کنید بعد از سمت راست گزینه کویک فرمت را تیک بزن و اوکی کن   سیستم خودکار درایواته فرمت میکنه بعد بزن رو کلوز درایوت باز میشه تمام درایواتو همینطور باز کن همه رو که باز   کردی برو داخل کنترل پنل ریگشنال اوپتیونس رو باز کن و برو قسمت اوپتی اونس لنگویج Langoage  دوتا جای   تیک هست بزن سیستم اخطار میده توجه نکن  و خطای سیستم رو اوکی کن تا چنتا فایل ذخیره شه اینا برای   فارسی کردن سیستمته وقتی فایلا ذخیره شد سیستم میگه ریستارت کنم اوکی کن دوباره ویندوزت که بالا اومد   دوباره برو قسمت اوپتی اونس لنگویج Langoage   اونجا که نوشته ایران بالاش انگلیش آمریکاست رو فارسی کم   چون الان دیگه فارسی رو داخل اون منو داری الان دیگه میتونی سیدی ویندوزت رو برداری بعدش سیدی هایی که   رو سیستمت از قبل بودن مثل گیگابایت و گرافیک رو باید حتما نصب کنی چون گیگا بایت کارت صدایه سیستمته و   بدون اون سیستمت صدا نداره بدون گرافیک هم نه میتونی از استند بای استفاده کنی و نه میتونی فولدرا رو به   راحتی جابجا کنی از اون گذشته کیفیت سستمت خیلی پایینه پس اول سیدی گیگا بایت که رو سیستمت دادن   رو بذار داخل سیدی رم وقتی که اومد بزن رو اینستال آل  install all بصور خودکارنصب میشه دو بار هم ریستارت   میشه دست به هیچی نگیر تا بطور کامل نصب بشن تو فقط کافیه بزنی رو فینیشfinish .   کارت گرافیکتم دیگه بلدی نصب کنی مثل نصب بازیه و نیاز به توضیح نداره   الان دیگه کامل ویندوزته نصب کردی یادت باشه یه آنتی ویروس قبل از کانکت شدن به اینترنت نصب کنی مثل{ ترجیحا عشق من نود ۳۲ } یوزرنام پسورداشو  براتون میذارم تا به راحتی بتونید آپ دیتش کنید ،  من بطور کامل براتون توضیح دادم ؛ اگه بازم سوالی داشتید داخل قسمت نظرات بذارید تا جواب بدم  با تشکر .

 

.بعدش       نام زیباتون رو  وارد کنید و نکس را بزنید نام شما کافیست .      

 

 

 بعد اگه  تصویربالایی اومد بزنید روNo" not at this time و نکس رو بزنید 

 

 

      فقط بزنید nexe  بعدش        

 

 

      کافیه بزنید رو OK  دوباره یکی شبیه این میاد اونم OKبزنید و لازمه بدونید این خطا مال گرافیک شماست و   سیستم شما هیچ عیبی نداره   بعد این تصویر رو مشاهده خواهید کرد 

 

 

تبریک شما ویندوز رو نصب کردید اما هنوز خیلی کارا دارید بعد از این تصویر این تصویر میاد

 

 

         خوب در قسمت بعد دست اگه سریال درست باشه و درست وارد کرده باشی فقط یکار مونده اونم اینه که دست    به چیزی نگیری تا فایلهایه باقی مونده ذخیره بشن وقتی که ذخیره شدن ویندوز شما بار دیگر ریستارت میشه و    این تصویر بعد از ریستارت بالا میاد .           

 

 

  و در قسمت بعد باید سریال رو وارد کنید همونی که گفتم باید از داخل مای کامپیوتر سیدی رم رو باز کرده و از   داخل سیریال نامبر یا سیدی کی پیداش کنی در این تصویر رمز رو وارد کن  

 

 

 در قسمت بعدباید ریگشنال و کمپانی رو انتخاب کنید  در قسمت بالا اسمتونه بذارید مثلا aminو در قسمت پایین   بنویسید Home  در این تصویر      

 

 

           بعد از اینکه فایلا ذخیره شدن تصویری که داخل تصویر بالاست اون خاکستریه نه آبیه  به شما میگه زبانتون رو الان    میخواین تنظیم کنید شما کافیه برید رو گزینه بالایه بالا کاستوم  و روش کلیک کنید رو گزینه دیتالز لازم نیست   وقتی که رفتی در قسمت بالا گزینه انگلیش آمریکا قرار داره که کاری باهاش نداشته باشید اما در گزینه پایین   ایران رو انتخاب کنید OK بزنید و سپس نکس nexe   سپس ازتون میخواد اگه دوست دارید رو سیستمتون پسورد   بذاریدبا این شکل

 

 

  بعد از ریستارت  یه سیستم بطور خودکار مشغول به ذخیره فایلهایه پایانی میشه با این تصویری که نشونتون   میدم بطور کامل متوجه میشید  "ببینید!          

 

 

 یعنی فرمت درایو C برای نصب ویندوز  خوب حالا باید یه مدت منتظر بمونی تا درایو c شما فرمت بشه فرمت که شد دست به هیچی نمیگیری تا فایل هایه مورد نیازت ذخیره بشه ذخیره که شد سیستم تو به طور خود کار دوباره ریستارت میشه با این تصویر                                             

 

 

  کویک فرمت قسمت اولیه که من خواستم سومی رو بزنی که به نفع سیستمته                  { مطابق استاندارد های كامپیوتری دو نوع قالب بندی و فرمت برای هارد ها مورد استفاده قرار می گیره. حالت اول و قدیمی كه مورد استفاده سیستم عامل های ویندوز 98 بود كه با عنوان FAT از آنها نام برده میشه و در حالت بعدی كه از لحاظ امنیتی و سرعت عملكرد بهتری دارد كه NTFS نامیده می شود. گزینه اول و سوم در این صفحه هر دو به حالت قالب بندی NTFS اشاره داره. انتخاب گزینه اول فرمت هارد را در وضعیت Quick و به سرعت انجام میده ولی حالت سوم مدت زمان بیشتری به خود اختصاص میده و درایو تعیین شده رو بطور كامل فرمت می كنه ( اگر شما از قبل دراوی خود را فرمت نكرده اید یا اگر پارتیشن بندی خود را تغییر داده اید باید از حالت سوم استفاده كنید. به همین ترتیب گزینه دوم و چهارم نیز مربوط به قالب بندی FAT است که توصیه نمیشه} دوست گلم اگه رو گزینه سوم بزنی این تصویر ظاهر میشه  

 

 

  تازه میرسی به بخش جذاب پاریتشن بندی  وقتی وارد پاریتشن بندی میشی باید با این تصویر روبرو بشی نکته: در تصویر بالا درایوها فرمت شدند که من نحوه فرمت کردنشونه توضیح دادم . پاریتشن بندی : وقتی کلید Esc  رو زدی هرچی درایو داخل های کامپیوترت بوده رو نشون میده اگه میخوای فایل هایه  داخل دریوات به غیر از درایو c رو حفظ کنی و داشته باشیشون مثلا فیلم یا عکس نیاز نیست فرمتشون کنی میتونی فقط درایو C رو فرمت کنی دقت کن چه بخوای چه نخوای درایو c رو باید فرمت کنی تا محتویات پوشه پروگرام فایلز ویندوز قبلیت با این پوشه قاطی  نشن پس لازمه فرمت بشه  ؛   خوب حالا چطوری درایوا رو فرمت کنم   ؟ فرمت درایوها :بعد از زدن کلید Esc درایوا که اومدن اگه میخوای همه درایواتو فرمت کنی که توصیه میکنم بکنی این کارو برا بالا بردن سرعت سیستم و تخلیه هارد بعد از مددت زیاد لازمه همه رو فرمت کن اینجوری که میگم اخرین درایوت حالا هرچی هست اگه چهارتا درایو داری باید F باشه اگه بیشتر باید G باشه  حالا هرچی بود از آخرین درایوت شروع کن با کلیدایه جهت دار برو رو اخرین درایو از پایین  یادت باشه موس کار نمیکنه فقط کلیدهایه جهت دار  عمل میکنن وقتی رفتی رو درایو اخری کلید  D رو بزن که معنیش اینه با زدن این کلمه  درایوت  رو حذف کردی و کلمه L تاییدش میکنه پس باید بعد از D گزینه  L   رو بزنی با این کار اولین درایوت رو فرمت کردی حالا برو درایو بالا تری همین کارو انجام بده تا وقتی که رسیدی به درایو  C برای فرمت درایو  C اول کلید D  رو بزن سپس enter  بعدش کلید L  اینطوری درایوات کامل فرمت شدن و میشه مثل تصویری که بالا گذاشتم با این تفاوت که یه عدد شش رقمی نشونت میده ظرفیت هاردته ؛ وقتی درایواتو فرمت یا به  عبارتی حذف کردی باید درایو جدید بسازی ! چطوری؟خوب ببین  آخرین درایوت که درایو C بود و حذف کردی یه  عدد برات میده که این عدد ظرفیت هارددته حالا من نمیدونم ظرفیت هاردت چنده مثلا اگه۳۵۴۲۰۰گیگابایت  بود تو با وارد کردن یه عدد دلخواه مثلا۶۸۵۴۲ برا ظرفیت هاردت و زدن رو کلید  enter یه درایو ساختی که  اولین درایوت حساب میشه   و درایو  C میباشه یادت باشه وقتی خواستی عدد۶۸۵۴۲رو وارد کنی باید قبلش  هرچی عدد هست رو پاک کنی که همون عدد مثلا۳۵۴۲۰۰ میباشه " برای ساخت درایو بعدی همین کارو انجام میدی باید با  کلید هایه جهت دار یکی به پایین بری و رو مقدار ظرفیت باقی مونده از درایوت که از عدد ۳۵۴۲۰۰یه چیز کمتره  نشون میده قرار بگیری موقه ایی عدد  رفتی باید کلید C  به معنی کریت یعنی ساختن را فشار بدی دوباره مقدار ظرفیت هاردت رو  نشون میده که باید کامل پاکش کنی هرچی عدد داخلشه رو پاک میکنی و مثلا ۷۵۸۴۲ رو وارد کنی برای درایو D و بعد کلید  enter رو بزنی خوب این درایوم ساختی درایوایه بعدتم همینجور بساز توصیه میکنم بیشتر از ۵ تا شش درایو  نسازی چوه هاردت بهم میریزه و خراب میشه توصیه شده چهارتا میباشه اما من ۵تا برا خودم ساختم  .وقتی که آخرین درایوت رو ساختی روش enter کن وقتی انتر کردی  وارد یه صفحه دیگه میشه که روش  نوشته  فرمت  یکی دیگه کویت فرمت تو فرمت نکن بزن رو کلید Escوقتی اومدی بیرون برو رو درایو C   و enter کن بعد با زدن enterدوباره درایو C تو به آهستگی فرمت میشه البته تو میتونی با کویک فرمت هم  فرمتش کنی که سریع تره من توصیه میکنم ار کویک فرمت استفاده نکنی اهسته اهسته حالا چه عجله ایه .  یه توضیح کامل درمورد این قسمت میدم ندونستی اشکال نداره تو فقط بزن رو فرمت به آهستگی که سومین  گزینه میباشه اینم تصویرش

 

 

                               وقتی که F8 رو زدی چند لحظه صبر کن تا سه گزینه دیگه بده بهت که شامل enter " Esc"don"t کافیه فقط کلید Esc   رو بزنی وقتی که Escرو زدی که تصویر اون هم اینجوریه

 

 

                 بگذریم شما باید کلید انتر enterرو بزنید زیرا هدف ما نصب ویندوزه نه ریکاوری خوب بعداز فشردن کلید انتر چند لحظه صبر کنید تا توافق نامه شرکت مایکروسافت بیاد وقتی که اومد شما کافیه رو کلید F8 بالایه صفحه کلید بگردی پیدا میکنی رو باید بزنی که تصویر این هم اینجوریه   


✓☂★★ سیرجانی ها ★★☂
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ سیرجانی ها خوش آمدید لطفا اسپیکرهای سیستم خود را روشن نمائید . لطفا از وبلاگ من انتقاد کنید . مطالبی یا آموزش هایی که نیاز دارید را در وبلاگ من قرار دهید تا به انها پاسخ دهم. شما میتوانید بدون این که من حضور داشته باشم توسط تبادل لینک هوشمند ابتدا ادرس وبلاگ من را در وبلاگ یا سایت خود قرار دهید و سپس ادرس وبلاگ خود را در ( تبادل لینک هوشمند ) من بگذارید؛ ( تبادل لینک هوشمند ) من ادرس وبلاگ من را در وبلاگ یا سایت شما برسی میکند اگر ادرس من موجود باشد ( تبادل لینک هوشمند ) ادرس شما را در وبلاگ من بطور اتوماتیک قرار میگذارد. امیدوارم لحظات خوبی را در وبلاگ سیرجانی ها سپری کنید .
تصاویر بازیگران
آلبوم هنرمندان مطرح سینما و تلویزیون
تصاویری جدید از آلبوم هنرمندان مطرح سینما و تلویزیون تاریخچـه هفـت سیـن از گذشتـه تا به امـروز طراحی پوستر سطح (متوسط) چگونه میتوان یک لوگوی حرفه ای و تاثیر گذار ساخت؟ آموزش افکت نور در فتوشاپ آموزش افکت glow در فتوشاپ ساخت بافت ترک خورده روی پوست) در فتوشاپ طراحی شکلک خندان یاهو در فتوشاپ طریقه استفاده از براشها در فتوشاپ آموزش طراحی سیب بانك استایل و فتوشاپ دو راه برای استفاده از حالت Perspective تبدیل عکس به یک نقاشی واقعی لک بی لک ! rgb یا cmyk ؟ شگردی برای وضوح بیشتر تصویر نکته ای برای لیتوگرافها : قلم مویی خاص : تنظیم میزان و حالت سایه : این فونت حالت ضخیم و ایتالیک ندارد ، چه کنم ؟ جستجو و جایگزینی ایجاد دقیق کادر در متن : غلط گیر خودکار : تبدیل متن تایپ شده به یک پاراگراف :
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان✓☂★★ سیرجانی ها ★★☂و آدرس amin2010.LoxBlog.comینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان